zoek

Stage en leren bij

Wij vinden het belangrijk om stagiaires met verschillende achtergronden mee te laten doen in onze organisatie. Om elkaar te leren kennen en om te ontdekken of er een match is, organiseren we twee keer per jaar een talentenmiddag voor stagiaires. Op deze middag ontdekken wij, door middel van diverse opdrachten, of jij als persoon bij Traverse past. Vervolgens gaan we kijken waar jouw wensen liggen voor een stage en of dit matcht met onze wensen.

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van deze talentenmiddag. Naar verwachting vindt de eerste plaats in juni. Heb je interesse in een stage bij ons? Houd dan de komende tijd de website in de gaten voor de definitieve datum en meld je aan. 

Leer-werktrajecten

Wij krijgen ook verzoeken van kandidaten die nog geen relevante ervaring hebben in de sector Zorg en Welzijn om te werken en te leren bij Traverse. Wij vinden het belangrijk om te investeren in nieuwe talenten en wij zijn daarom druk bezig met het inrichten van leer-werktrajecten.

Als je interesse hebt in het werken met onze doelgroep, dan ontmoeten wij jou graag op één van onze talentenavonden. Houd er dan wel rekening mee dat wij je op korte termijn nog niets kunnen bieden. Je kunt altijd onderdeel worden van onze talentenpool, waardoor je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Naar verwachting starten de eerste leer-werktrajecten per januari 2020.