zoek

Stage en leren bij

Wij vinden het belangrijk om stagiaires met verschillende achtergronden mee te laten doen in onze organisatie. Om elkaar te leren kennen en om te ontdekken of er een match is, organiseren we twee keer per jaar een talentenmiddag voor stagiaires. Op deze middag ontdekken wij, door middel van diverse opdrachten, of jij als persoon bij Traverse past. Vervolgens gaan we kijken waar jouw wensen liggen voor een stage en of dit matcht met onze wensen.

De eerstvolgende talentenmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 9 oktober aanstaande. Heb je interesse in een stage bij ons? Kijk op Werken bij Traverse en reageer op de Talentenmiddag Stagiairs.

Leer-werktrajecten

Wij krijgen ook verzoeken van kandidaten die nog geen relevante ervaring hebben in de sector Zorg en Welzijn om te werken en te leren bij Traverse. Wij vinden het belangrijk om te investeren in nieuwe talenten en wij zijn daarom druk bezig met het inrichten van leer-werktrajecten.

Als je interesse hebt in het werken met onze doelgroep, dan ontmoeten wij jou graag op één van onze talentenavonden. Houd er dan wel rekening mee dat wij je op korte termijn nog niets kunnen bieden. Je kunt altijd onderdeel worden van onze talentenpool, waardoor je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Naar verwachting starten de eerste leer-werktrajecten per januari 2020.