zoek

Stage en leren bij

Wij vinden het belangrijk om stagiairs met verschillende achtergronden mee te laten doen in onze organisatie. Om elkaar te leren kennen en om te ontdekken of er een match is, organiseren we twee keer per jaar een talentenmiddag voor stagiairs. Op deze middag ontdekken wij, door middel van diverse opdrachten, of jij als persoon bij Traverse past. Vervolgens gaan we kijken waar jouw wensen liggen voor een stage en of dit matcht met onze wensen.

Heb je interesse in een stage bij ons? Houdt onze Werken bij Traverse en social media in de gaten voor de talentenavond. 

Leer-werktrajecten

Wij krijgen ook verzoeken van kandidaten die nog geen relevante ervaring hebben in de sector Zorg en Welzijn om te werken en te leren bij Traverse. Wij vinden het belangrijk om te investeren in nieuwe talenten, maar hebben (op dit moment) geen BBL plaatsen beschikbaar. Als wij jou vinden passen bij Traverse en potentie in jou zien, dan kijken wij graag actief met jou naar de mogelijkheden. In overleg kan er dan op maat een traject voor leren en werken worden opgesteld.

Het startpunt is dus onze talentenavond. Als je interesse hebt in het werken met onze doelgroep, dan ontmoeten wij jou graag op één van onze talentenavonden.

Meeloopdagen

Ben jij nog in de fase dat je je aan het oriënteren bent of werken in de welzijnssector bij je past? Meld je dan eerst eens aan voor een rondleiding (deze worden 4 keer per jaar georganiseerd) of de open dag.

Heb je al een goed beeld van het werken in de sector Welzijn en onze doelgroep, maar wil je eerst nog een keer meelopen om zeker te weten dat het werken bij Traverse bij je past? Dan heb je de mogelijkheid om een keer mee te lopen met een Leefcoach op de locatie.
Ook hier is het startpunt onze talentenavond. Als hier een match is van beide kanten en je nog steeds geïnteresseerd bent, dan kunnen we een meeloopdag voor je organiseren.