zoek
17-09-2013 >>

Restaurant Waanzinnig opent haar deuren

Het klussen zit erop, het gereedschap is opgeruimd. Er is hard gewerkt, maar nu is dan zover: restaurant Waanzinnig opent haar deuren. Het samenwerkingsproject tussen Traverse, GGz Breburg en RIBW Brabant wordt op 2 oktober officieel geopend.

Restaurant Waanzinnig is gevestigd op de locatie waar voorheen restaurant De Imme zat. Het restaurant heeft een grote gedaanteverwisseling ondergaan tot een moderne, knusse en trendy eetgelegenheid.  

Cliënten aan het werk

Drie organisaties – GGz Breburg, SMO Traverse en RIBW Brabant – zijn de samenwerking aangegaan om dit nieuwe restaurant op te zetten in de Willem II straat in Tilburg. Het restaurant staat voor eerlijk, jong, gezond, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In het restaurant werken cliënten van de drie organisaties met als doel om door te stromen naar een reguliere plek op de arbeidsmarkt. Aan hen worden werkplekken aangeboden om horeca-ervaring op te doen. Door gericht (basis)vaardigheden te trainen, wordt ernaar gestreefd om kwetsbare burgers te ondersteunen zodat zij stappen durven te zetten op de participatieladder.

Waanzinnig beleven

In het nieuwe restaurant ligt de nadruk op 'beleving'. De geur van vers gebakken brood, de kleuren van de seizoenen, de smaken van de afwisselende gerechten: Waanzinnig wil alle zintuigen prikkelen. Het restaurant serveert een uitgebreide vegetarische kaart, aangevuld met een aantal biologische vlees- en visgerechten. Alle groenten zijn afkomstig van biologische tuinderij Ut Rooie Bietje – eveneens onderdeel van SMO Traverse.   

Officiële opening

De officiële opening is op woensdag 2 oktober. Het betreft een gesloten aangelegenheid voor genodigden. Voor alle andere publiek is het restaurant elke donderdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur. 

Voor de menukaart of andere informatie kunt u terecht op de website van Waanzinnig. Vooraf reserveren wordt zeer op prijs gesteld.