zoek
26-06-2015 >>

Tijd voor een Feestje

Zondag 28 juni is het weer zo ver! De 17e editie van Festival 3 West op het sportterrein aan de Hogeschoollaan in De Reit.

Feest voor iedereen 

Er is van alles te doen met activiteiten voor jong en oud! Naast verschillende optredens  is er onder andere een huifkartocht, een springkussen en een bungee-trampoline aanwezig. Er zijn diverse workshops, bijvoorbeeld kantklossen, waar je aan mee kunt doen. Ook zijn er oud Hollandse spelletjes  en allerlei sporten. Uiteraard is er ook gedacht aan de lekkere trek en de entree is gratis. Eetcafé de Bron zal hier ook aanwezig zijn vanuit Kwartiermaken Midden Brabant. Kwartiermaken Midden Brabant is een organisatie die ruimte maakt voor mensen, voor hun talenten en krachten. Zo bevorderen ze maatschappelijke en sociale participatie of re-integratie en doorbreken we het isolement van mensen.

Festival 3 West

3 West staat voor de drie wijken van Tilburg West:  Wandelbos, ‘t Sand en De Reit. Zo’n 100 vrijwilligers zijn al maanden in de weer geweest om weer een gezellig feest neer te zetten. Het Festival is opgebouwd rondom drie thema’s, namelijk: Sporten, kinderen en wonen. Daarom  is er een Sportplein, een Kinderplein en een ‘Hier Woon Ik’ plein ingericht.

Bekijk de facebook pagina van Festival 3 West of de website

De weergoden zijn ons goed gezind want de voorspellingen zijn goed!
Kom je ook feesten?