zoek
11-08-2015 >>

Word ook vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn voor Traverse erg belangrijk: zij bieden onze cliënten extra ondersteuning en vertier. Vrijwilligers helpen mee bij het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit in ons werk. Wilt u ook iets betekenen voor onze cliënten? Word dan vrijwilliger!

Vacatures

Er staan verschillende vacatures open op diverse werkgebieden. Zo zijn we op zoek naar vrijwilligers die helpen bij het organiseren van recreatieve activiteiten. Ontspanning, actief zijn, contact maken, nieuwe dingen leren en bezig zijn met zaken die men leuk vindt; allemaal dingen die bijdragen aan herstel.  Ook voor ons eetcafé De Bron en bij onze biologische tuinderij Ut Rooie Bietje zoeken we vrijwilligers.

Bekijk alle vrijwilligers vacatures.

Waarom vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger kunt u echt iets betekenen voor de volwassenen én de kinderen bij Traverse. Net dat beetje extra aandacht, hulp, de sociale contacten of de  organisatie van activiteiten is belangrijk. Daarnaast levert het u ook iets op. Wellicht kunt u uw kijk op de maatschappij verbreden. Of wanneer u werkloos bent, doet u door vrijwilligerswerk ervaring op voor een eventuele betaalde baan. Maar het kan ook fijn zijn om naast uw betaalde baan met iets totaal anders bezig te zijn. Daarnaast geeft het voldoening om de kennis die u heeft te delen met anderen. Iedereen kan vrijwilliger worden, iedereen kan wat betekenen voor een ander! Bekijk de pagina ‘Werken bij Traverse als vrijwilliger’ in de gaten voor de meest actuele vacatures.