zoek
01-10-2015 >>

Gezinshuis SMO Traverse in "De Draad"

In nummer 4 van gratis magazine "De Draad" staat een stuk over Zusje Nita en haar 6 kinderen. Deze editie van De Draad staat in het teken van 'Wonen zoals je wilt". 

Gezin Nita woont bij De Wetering; het gezinshuis van SMO Traverse. Zusje vertelt aan De Draad dat ze als hoogzwangere moeder met 5 kinderen op straat kwam te staan en nu tijdelijk bij De Wetering woont. De Wetering is een woonvoorziening voor gezinnen die wegens een crisissituatie dak- of thuisloos zijn geraakt. Zusje en haar kinderen hebben hier een eigen zitkamer en twee slaapkamers. Het gezin deelt de keuken met een ander gezin. Voor het moment is het de oplossing maar hun droom is een 'eigen' woning.

Het hele artikel lezen?
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

De Draad
De Draad vervangt de bladen SpinT en Oudfit. Er worden 32.000 exemplaren van De Draad bij inwoners van boven de 60 uit Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot thuisbezorgd. Daarnaast liggen 5.000 exemplaren op ongeveer 300 punten in de stad, deze zijn gratis mee te nemen. Ook bij ons eetcafé De Bron vindt u De Draad.