zoek
28-01-2016 >>

Lokaal 38 gaat weer van start!

Geïnspireerd door het Dragon Café in London startte Traverse vorig jaar mei met Lokaal 38. Goed nieuws: ook in 2016 gaat Lokaal 38 weer door! Lokaal 38 vindt voortaan elke eerste maandag van de maand plaats aan Gasthuisring 39 tussen 16.00 en 20.00 uur. Iedereen is welkom en kan gewoon binnen komen lopen. 

Maandag 1 februari    

De eerste maandag van februari starten we, zoals gewend, met een open podium en creatieve activiteiten. Er is ruimte om gezellig met elkaar te kletsen, van elkaar te leren én er wordt gezorgd voor een lekker hapje.

Laagdrempelig, positief en voor iedereen

Contact maken en actief zijn, nieuwe dingen leren, bezig zijn met de zaken die u interesseren  en van daaruit herstel aanjagen. Niet in een context van hulpverlening maar gewoon bezig zijn met uw igen ontwikkeling en toekomst. Dat is Lokaal 38.

Vragen, tips of zelf een workshop organiseren?

Mail ons gerust via lokaal38@smo-traverse.nl