zoek
26-01-2016 >>

Snuffelen op de tweedehands kledingmarkt

Maandag 25 januari organiseerde Stichting Vrienden van Traverse een tweedehands kledingmarkt. Naast leuke tweedehands kleding voor een klein prijsje en goedkope maar splinternieuwe schoenen kon er ook genoten worden van een heerlijke handverzorging.

Kleding voor iedereen

Wie voor weinig geld kleding of schoenen wilde kopen was bij de tweedehands kledingmarkt aan het juiste adres. Eetcafé de Bron was omgetoverd tot een echte kledingmarkt. Tweedehands heren-, dames- en kinderkleding lag netjes gesorteerd op soort en maat. Ook de splinternieuwe schoenen stonden te blinken in de ‘schoenenhoek’. Er werd lekker gesnuffeld tussen de stapels met kleding en natuurlijk kon de kleding gepast worden voor de juiste maat. Velen ging naar huis met een lekker warme jas, een goede broek of een doos vol kinderkleding.

Mensen hebben de kleding zelf, uit eigen initiatief, gedoneerd aan het goede doel. Met de kledingmarkt hebben we er veel mensen blij mee kunnen maken. Iedereen bedankt voor het inzamelen van de kleding!

Ontspannen tijdens het shoppen

Brenda’s Beauty zorgde voor de ontspanning tussendoor. Iedereen kon gratis zijn of haar handen laten verzorgen met een handpakking. De handen werden ondergedompeld in de paraffine, een soort warm kaarsvet. Daarna moest het goed intrekken. Om de handen lekker warm te houden kreeg men warme wanten aan. Na een kwartiertje intrekken werd de pakking er af gehaald. Hierna voelden ieders handen heerlijk zacht aan.

Wie zin had in wat lekkers kon bij de medewerkers van de Bron terecht voor een heerlijke kop Hollandse bonensoep!

Over Stichting vrienden van Traverse

De opbrengst van de kledingmarkt komt ten goede aan Stichting Vrienden van Traverse. Zij zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van de cliënten van Traverse. Ze doet dat met middelen in geld en natura waarmee activiteiten, voorzieningen, projecten en investeringen gerealiseerd kunnen worden die ten gunste komen aan cliënten of groepen cliënten. Op deze manier kan Stichting Vrienden van Traverse cliënten wat extra’s bieden dat niet vanuit de reguliere financiering kan worden betaald. 

Meer foto's?

Bezoek onze Facebookpagina.