zoek
08-06-2016 >>

Een stralende Lokaal 38

Wat was maandag 6 juni toch een prachtige dag. Al helemaal voor Lokaal 38. Door het mooie weer konden de activiteiten deels binnen en deels buiten plaatsvinden. Onder het genot van een lekkere snack is er een groots kunstwerk gemaakt. Buiten hebben de kunstenaars hun gang kunnen gaan met stoepkrijt. De aanwezigen die alleen gezellig wilden kletsen konden van het weer genieten met live optredens op de achtergrond. Van Queen tot Nederlandstalige country, er is van alles voorbij gekomen.

Volgende editie
Op 4 juli vindt de volgende editie van Lokaal 38 plaats. Het volgende staat op het programma voor deze editie:

  • Workshop 1
    Wegens groot succes; sieraden maken.
  • Workshop 2
    Leer kalligraferen en maak uw eigen creatie!
  • Open podium
    Zin om te zingen, dansen, een instrument te bespelen of een gedicht voor te dragen? Klim op het podium!