zoek
29-07-2016 >>

Rondleiding bij SMO Traverse op 18 augustus

Heeft u altijd al eens  een kijkje willen nemen in de maatschappelijke opvang? Dat kan! Wij van SMO Traverse willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen.

Op donderdag 18 augustus organiseren we een rondleiding. We ontvangen u graag bij eetcafé De Bron, een eetcafé waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Onder het genot van een kop koffie of thee starten we met een presentatie waarin we uitleggen wat SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna brengen we gezamenlijk een bezoek aan twee locaties. Er wordt een korte rondleiding gegeven en natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Programma

Men wordt om 09.00 uur ontvangen met koffie en thee bij eetcafé de Bron. Om 09.15 uur trapt Carina Kruijsse af met een algemene presentatie over Traverse. Daarna brengen de deelnemers gezamenlijk een bezoek aan de Meander en de Loop en krijgen ze een rondleiding bij Ut Rooie Bietje. Het programma zal duren tot ongeveer 12.15 uur.

Meld u aan!
Wilt u de rondleiding op 18 augustus niet missen? Meld u dan direct aan via: http://smo-traverse.nl/over-traverse/rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 augustus 2016. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie.

Hopelijk tot dan!

 

Komt 18 augustus niet goed uit? Dit jaar organiseren we ook op 10 november nog een rondleiding. Hiervoor kunt u zich via de website alvast aanmelden.