zoek
24-10-2016 >>

Vacature Woonbegeleider Zelfstandig (Housing First)

Voor Housing First Tilburg zoeken wij een woonbegeleider die eigenwijs durft te zijn en op basis van goede argumenten af durft te wijken van de reguliere werkwijze. Als woonbegeleider bij Housing First begeleid je intensief dak- en thuislozen die , veelal door hun gedrag en complexe problematiek, niet passen in woongroepen. In veel gevallen is er sprake van psychiatrische en/of persoonlijkheidsproblematiek, verslaving en/of crimineel gedrag. In een eigen woning krijgen ze wel de kans om een toekomst op te bouwen. Een woonbegeleider voor Housing First heeft enerzijds respect, begrip en empathie voor de klant en anderzijds kan de woonbegeleider duidelijke grenzen stellen naar de klant.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 6 november 2016 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 16-30- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > Vacatures.