zoek
04-04-2017 >>

Vacature Assistent Financieel Begeleider

De rol

Als Assistent Financieel Begeleider voer je in opdracht van de Financieel Begeleider de financiële administratie van de cliënt uit. Je archiveert stukken, bewaakt termijnen en signaleert tijdig wanneer deze overschreden dreigen te worden. Je weet wat je moet doen om zaken als uitkeringen en verzekeringen geregeld te krijgen en communiceert over de voortgang.

Het sollicitatieproces
Stuur uiterlijk 13 april 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-11- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Cindy Rademacher, via Cindy.Rademacher@smo-traverse.nl.
Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op donderdagochtend 20 april.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures