zoek
29-08-2017 >>

Gezocht: Administratief medewerker

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

Administratief Dienstverlener Primair Proces M/V
24 uur per week

De rol:

Als Administratief Dienstverlener binnen het primair proces ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van overzichten aangaande cliëntenzorg, denk aan de bezetting op de bedden of de benodigde formatie binnen de begeleiding. Je verwerkt mutaties in diverse Excel lijsten en systemen, voert periodiek controles uit en zorgt ervoor dat alle informatie overzichtelijk en kloppend is. Je onderneemt op eigen initiatief actie wanneer zaken niet aan de gestelde normen voldoen of wanneer aan bepaalde afspraken niet voldaan dreigt te worden. Je denkt proactief in oplossingen en reageert snel en adequaat op vragen.

Met behulp van jouw gedegen kennis en ervaring met systemen pak je allerhande taken op en neem je de zorg bij anderen weg. Ook met lichter administratief werk ga je uit jezelf aan de slag, waardoor jij onopvallend eventuele gaten dicht loopt. Je pakt op kordate wijze ad hoc problemen op, stelt de juiste prioriteiten, verzamelt relevante informatie en stemt de zaken tijdig af. Door jouw kwaliteitsgerichte, efficiënte en nauwgezette manier van werken ben jij een echte ondersteuning voor je collega’s.

Wij vragen:

- MBO-niveau 4 werk en denk niveau in de administratieve sector;
- Aantoonbare werkervaring in de administratieve sector;
- Excellente beheersing van Excel;
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
- Probleemoplossend en zelfstanding kunnen werken;
- Een proactieve houding met hands-on mentaliteit.

Wij bieden:

Aanstelling is per direct voor de duur van 7 maanden voor 24 uur per week; verlenging behoort tot de mogelijkheden. Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in schaal 6 ( min. € 2.107,- en max. € 3.016,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 11 september 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van 17-41 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Fons Tijsse Claase, via Fons.TijsseClaase@smo-traverse.nl.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 15 september 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature