zoek

Eetcafé de Bron

Lekker eten! Daar draait het om bij Eetcafé de Bron. En dus hebben we elke dag een ander menu, elke dag andere smaken. Dagelijks vers klaargemaakt door cliënten van Traverse.

Bij Traverse hechten we veel waarde aan een zinvolle invulling van de dag voor de cliënten. Dat speelt namelijk een belangrijke rol in het herstel van de cliënt omdat hij hierdoor richting kan geven aan zijn leven. Door te werken in Eetcafé de Bron kunnen cliënten van Traverse weer structuur en ritme vinden. Daarnaast doen ze natuurlijk horeca-ervaring op.

Ons aanbod

Eetcafé de Bron is er voor iedereen! We bieden een dagelijks wisselende warme of koude lunch, bereid met producten van onze biologische tuinderij Ut Rooie Bietje

Maar Eetcafé de Bron doet meer. Je kunt ook bij ons terecht voor een gezellige high tea. En heb je een speciale lunch op kantoor? Wij kunnen ook catering op locatie verzorgen. Neem dus even contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

Eetcafé de Bron is op alle werkdagen geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tussen 12.00 uur tot 13.30 uur serveren we de lunch.

Als er speciale gelegenheden zijn, kunnen de openingstijden van Eetcafé de Bron afwijken. Bijvoorbeeld omdat er een groepslunch is of een high tea. Wil je zeker weten dat je bij ons terecht kunt of heb je vragen?

Bel ons op 013-2055100 of mail ons via eetcafedebron@smo-traverse.nl.

Je vindt Eetcafé de Bron aan Reitse Hoevenstraat 6 in Tilburg.